top of page

Kruh se uzavírá :), prozatím.

Když jsem v r. 2015 začala koketovat s myšlenkou mít svou vlastní poradenskou

praxi v oblasti prevence, zdálo se mi to, jako těžko uvěřitelný sen. V té době jsem měla velmi dobrou práci ve vynikajícím kolektivu a nad to vše s velmi dobrým platem :).

První myšlenku jsem poslušně zahnala: "To se přeci nehodí, to nemůžu v práci říct, to je nesmysl". Nicméně, jelikož jsem se osobně dostala z dlouholetých chronických potíží zánětů močových cest ... myšlenka se vracela. ... až jednu noc jsem nemohla spát, vstala jsem a najednou jsem zcela jasně vnímala, že to co mám v hlavě má smysl, dále jsem získala vnitřní sílu i odvahu a také povzbuzení do toho jít. Zkrátka zrodila se jasná VIZE. Šla jsem si znovu lehnout s neuvěřitelně nádherným pocitem (prozradím, že věřím, že existuje něco více mezi nebem a zemí ;) ). Ráno už mi vše, tak lehké a ideální nepřipadalo ... běžná denní rutina ... práce, domácnost, děti. Svůj zážitek jsem sdílela s manželem. Do dnes se směju, když si vzpomenu na jeho překvapený výraz.

Svůj poklad - VIZI, jsem pečlivě uložila v srdci. Dny běžely a mně začaly přicházet myšlenky, jak vše začít realizovat. První jednání s klíčovou osobou, zorganizování přednášky, péče o první klienty a mnoho jízd na školení a semináře, potřebovala jsem se naučit tolik nových věcí ... vize se začala proměňovat v realitu. Nic z toho by dnes nebylo pokud bych neměla ODVAHU a PODPORU klíčových lidí! Toto období považuji za "těhotenství", které začínalo být vidět. Stále jsem k tomu všemu chodila do práce, běžně fungovala jako mamka a manželka se vším, co k tomu patří ... měla jsem, ale NADŠENÍ, a to mi dávalo sílu jít dál.

Věděla jsem, že přijde okamžik se rozhodnout - buď zůstat v práci nebo začít dělat vše naplno ... tento okamžik přišel zhruba po roce a půl od té zvláštní noci. V roce 2016 se oficiálně narodil celý projekt a já začala opravdu podnikat. Letos bude mít mé "děťátko" dva roky a roste :). Změna jako "hrom" ... tolik času, co s ním? ... budou zákazníci? ... jsem asi příživník ... budou peníze? ... co když ... VYPNOUT HLAVU A ZASTAVIT ROZJETOU MAŠINU STRACHŮ, OBAV, PŘEDSUDKŮ A OBVIŇOVÁNÍ, BYLA NEJVĚTŠÍ VÝZVA MÉHO ŽIVOTA. Statečně a s odvahou jsem prošla touhle bitvou v mé hlavě. Přišla první vlastní přednáška s workshopem, první úspěchy a ocenění, první oficiální firemní prezentace, první zahraniční lékařský kongres, první účast na výstavě, první pozvání na školení do zahraničí, první služební cesta letadlem :))))) a mnoho dalších zážitků, o kterých by se mi tenkrát ani nesnilo a zůstaly by v říši snů.

Víte, já strašně moc ráda cestuji a poznávám nové lidi :)))), neuráží mne firemní akce a večeře na úrovni s příjemnými kolegy :)))). Dnes mám RADOST a dovolím si být SKROMNĚ PYŠNÁ na to, co je za mnou a TĚŠÍM SE na to, co je přede mnou. Potkala jsem mnoho zajímavých lidí a osobností. Někdo hrál klíčovou roli, někdo trochu menší, ale v každém případě jsem potkala mnoho různorodých tváří. Kapacity a osobnosti z lékařského prostředí, vědce, mikrobiology apod., velmi úspěšné podnikatele i obyčejné krásné lidi ... nové skvělé kolegy a především nové přátele.

Zkrátka pro mne NEUVĚŘITELNÉ, ale SKUTEČNÉ, velmi inspirující a obohacující. Během těch necelých tří let jsem některé věci přehodnotila a posunula dál. Něco se povedlo skvěle, něco méně a opustila jsem to. Ale o tom je život! A proč se kruh uzavírá? Protože celý koncept prevence dostal jasný obrys a já jsem SPOKOJENÁ. Tento týden jsem se stala Instruktorem zdravotního cvičení, po absolvování rekvalifikačního kurzu a úspěšném zakončení praktických a teoretických zkoušek.

Z toho mám opravdu radost. Mohu oficiálně vést zdravotní cvičení v kombinaci s BEMER terapií a poradenstvím pro hloubkovou detoxikaci a výživou na buněčné úrovni. Všechno se vším souvisí. Svaly bez cvičení ochabnou a pak tělo bolí a chybí nám "endorfíny" :), bez správné mikrocikrulace nedostanou naše tkáně kyslík a živiny a v době nekvalitních potravin (s malou výživovou hodnotou a příměsí umělých látek apod.) se bez čištění a vyživení našich buněk zkrátka neobejdeme. Zuby si také čisíme každý den, ne? Střeva a každá buňka v těle potřebuje dýchat a být čistá. Svaly, vazy a šlachy potřebují být v dobré kondici a dobře zásobené ....

Ano, kruh se prozatím uzavřel. Čeká mne mnoho nové práce a dalších nových výzev, ale já se na to těším. Jsem připravena pomoci a odborně vést každého, kdo chce nejen naslouchat, ale udělat i praktické kroky .....

Vybrané příspěvky
Poslední příspěvky
Sledujte mne
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
Vyhledávání
Archiv

 Nature by Andy

 - voňavá cesta ke zdraví
bottom of page